QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Активна молодь зустрілась за круглим столом з представниками міської ради

11 липня у малій залі міської ради відбулася зустріч молоді із представниками органів місцевого самоврядування з теми «Участь молоді в громаді».

У відкритому діалозі з молоддю взяли участь секретар міської ради Вікторія Косяк, керівники управлінь та відділів, представники молодіжних організацій, аби обмінятися думками та спланувати подальшу спільну діяльність задля розвитку молодіжної політики в громаді.

– Сьогодні в Україні триває війна. Це величезний виклик не лише для нас українців, а для усього світу. На жаль, багато талановитих, активних хлопців та дівчат віддали своє життя за Україну. Усі вони могли б бути діячами, займати посади, розвивати країну. Але так не сталося. Тому важливим є те, щоб ви відчували свою безпосередню причетність до усіх процесів, що відбуваються в громаді. Адже на вас покладається одне з найважливіших завдань – будувати майбутнє нашої держави. Наше завдання сьогодні надати вам можливість вільно генерувати позитивні зміни, реалізовувати нові ідеї, проєкти, які б сприяли розвитку нашого міста і країни, – зазначила Вікторія Косяк.

У ході зустрічі учасники разом із фасилітаторкою Вікторію Поліщук проаналізували заходи для молоді в Олександрійській громаді, обговорили можливості участі молоді в управлінських процесах та кроки розвитку молодіжної політики.

Захід ініціювала громадська організація «Олександрійська молодь» у рамках проєкту «Адекватно про…», що фінансується Радою Європи у межах діяльності проєкту «Молодь за демократію в Україні: Фаза III