QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Арт-релакс у бібліотеці «Креативність для (не)креативних»

Однією з основних навичок сьогодення вважається креативність – творчі здібності людини, які дозволяють створювати і втілювати в життя принципово нові ідеї.

Креативність – це вроджена якість, чи можна її розвивати? Звідки взяти нові ідеї та як привчити мозок видавати їх постійно?

На ці багато інших запитань відшукували відповіді діти та молодь під час арт-терапевтичного тренінгового заняття на тему: «Креативність для (не)креативних», яке відбулося в центральній бібліотеці міста.

Протягом заняття Аліна Касьянова – педагогиня, Амбасадорка Миру пропонувала учасникам різні методи для розвитку креативності: від зміни звичного маршруту пересування до сторітелінгу. Наприкінці заняття всі дійшли до висновку, що некреативних людей не буває. Головне – тренувати свій мозок та вірити в себе.

Арт-терапевтичне тренінгове заняття відбувалося в рамках реалізації бібліотечного проєкту «ВільноХаб», що втілюється за програмою «Мріємо та діємо», впровадженою за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network та за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.