QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Бібліотеки провели день закоханих та день дарування книг

На минулому тижні бібліотеки проводили заходи не лише до Дня закоханих до Всесвітнього дня дарування книг, який об’єднує тих, хто любить читати. Небайдужі читачі та містяни, дорослі і маленькі, завітали в цей день до бібліотек громади, щоб подарувати книги, посмішки, гарні емоції, продемонструвати свою прихильність до книгозбірень.
До свята дарування книг долучилася і заступниця начальника управління культури і туризму Наталія Волкова, яка відвідала дитячу бібліотеку з книжковими подарунками.
У Міжнародний день дарування книг бібліотекарі міської бібліотеки ім.Ю.Гагаріна в костюмах казкових героїв вирушили на вулиці міста до маленьких читачів, щоб подарувати рекламну друковану продукцію та невеличкий подаруночок.
Бібліотекарі філії №10 провели для вихованців ДНЗ №28 розважальний захід «День Святого Валентина» під час якого поговорили з малечою про дружбу, товаришування та пограли в ігри.
У бібліотеці-філії №12 відбулася позитив-акція «Серце до серця». Найменші відвідувачі разом з бібліотекарем виготовляли листівки-валентинки для своїх рідних, а також створювали оригінальні тривимірні сердечка за допомогою 3D-ручки.
Про незвичайні традиції святкування Дня закоханих дізналися читачі бібліотеки-філії №3 під час літературного рандеву «Чарівні сторінки кохання». Увазі присутніх було представлено класичні та сучасні твори українських і зарубіжних письменників, буктрейлери на світові бестселери про кохання.
Під час дня інформації «Яскраві барви Святого Валентина» в центральній бібліотеці читачі мали можливість ознайомитись із літературною експозицією «Поезія закоханих сердець» із творів Світлани Лантух, Валентини Жахалової, Людмили Овчиннікової, Наталії Фесенко, Світлани Звягінцевої, В’ячеслава Колеснікова та інших.
Бібліотекарі сектору абонементу під час книжкової акції-емоції «Книга любить вас» презентували жителям м новинки літератури, що надходять до книгозбірні від Українського інституту книги, дарували читачам кольорові повітряні кульки з назвою цікавої книги та рекламну листівку про бібліотеку.
В читальній залі діяла святкова фотозона «Кохання – це…», де кожен бажаючий міг зробити фото на згадку. А найменші користувачі бібліотеки під час заняття гуртка «3D-моделювання» виготовляли святкові сердечка-валентинки «Дарую тобі своє серце».