QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Братським могилам нададуть більш охайного вигляду

Пам’ятаючи про загиблих в роки Другої світової війни та в зоні проведення АТО/ООС і турбуючись про їх місця поховання у переддень святкування 76-ї річниці Дня Перемоги, 19 квітня секретар міської ради Вікторія Косяк побувала на братських могилах солдат, які знаходяться на кладовищах у різних мікрорайонах міста.
Разом з військовими, начальником управління житлово-комунального господарства Михайлом Сулятицьким і відповідальними за даний напрямок роботи спеціалістами Вікторія Косяк оглянула меморіальні комплекси та узгодила подальші кроки в напрямку реконструкції та благоустрою відповідних ділянок. І хоч деякі меморіали частково доглядаються, однак побачене показує, що братські могили потребують більш масштабного ремонтно-реставраційного втручання.
Тож серед усього іншого було заплановано розчистити і вивезти сміття з прилеглих територій та відновити і пофарбувати пошкоджені пам’ятники.
Нагадаємо, на території Олександрійської територіальної громади знаходиться близько 20 кладовищ, де поховано більше, ніж 1,5 тисячі солдат, які загинули внаслідок бойових дій в Донецькій та Луганській областях, а також під час Другої світової війни.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.169127045081931/169126705081965/