QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Чим живе громада: поточні рішення виконавчого комітету

24 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету. Серед 30 питань, розглянутих у ході засідання, частина стосувалася захисту прав та інтересів дітей.

Після отримання гуманітарної допомоги у вигляді меблевих стелажів для одягу та взуття, її було передано на баланс БФ «Центр допомоги Олександрія» (центр волонтерів по вулиці Поштовій, 9), що закріплено відповідним рішенням.

Також було затверджено Положення про центр компактного поселення внутрішньо переміщених осіб, Правила внутрішнього розпорядку таких центрів та зразки договору з можливістю тимчасового перебування у відповідних установах. Рішення ухвалено з метою правового врегулювання взаємовідносин між адміністрацією закладів та людей, які тимчасово проживають у цих закладах.

Далі, враховуючи згоду власників будівель, присутні надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами від ТОВ «АТБ-маркет» та ТОВ ОТК «Європлюс».

У зв’язку зі збільшенням кількості побутових відходів та об’єму роботи для комунальників у громаді скориговано середньорічні, середньомісячні та середньодобові обсяги утворення твердих побутових відходів для жителів Олександрії, сіл Звенигородка та Марто-Іванівка та селища Олександрійське.

Останній блок рішень, ухвалених виконавчим комітетом, стосувався земельних та майнових питань.