QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Cлужба з протидії домашньому насильству провела черговий рейд

22 вересня спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі у співпраці з Нацполіцією, фахівцями служби у справах дітей та міського центру соціальних служб провела черговий рейд.

Робоча група відвідала 6 сімей в селі Головківці. Це родини, що перебувають у складних життєвих обставинах, та в яких були зафіксовані факти вчинення домашнього насильства.

Із членами сімей були проведені профілактичні бесіди і психологічні консультації.

Окремих проблемних батьків було попереджено про наслідки за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Відповідні рейди із протидії домашнього насильства проводяться систематично.

Нагадаємо, спеціалізована служба надає соціально-психологічні послуги постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Також  фахівці служби надають екстрену психологічну допомога дітям, які стали свідками або постраждали від домашнього насильства у «зеленій» кімнаті поліції. Ці послуги безкоштовні, а інформація про постраждалих конфіденційна.

Якщо ви стали свідком, або постраждали від домашнього насильства, звертайтесь за адресою: пр. Соборний, 59, каб. 402 або за тел. (05235)7-23-88. Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги тел. (067) 453-77-29.