QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Демонтаж радянської символіки та складання проєкту бюджету на наступний рік або які ще питання затвердив виконком

На засіданні виконавчого комітету, яке пройшло 3 червня, присутні розглянули та ухвалили близько 30 питань, що стосувалися життєдіяльності міста.
Відпочатку були затверджені рішення щодо соціального захисту дітей, їх прав та інтересів. Наступним своїм рішенням члени виконавчого комітету надали громадянам, які звернулися до управління освіти, дозволи на придбання, продаж та дарування приватного житла.
Відповідно до вимог чинного законодавства та враховуючи висновки комісії з питань топоніміки, охорони культурної спадщини та місцевої символіки, виконком вирішив демонтувати меморіальну дошку Домініці Труховській-Ванєєвій, яка знаходиться за адресою: вул. Бульварна, 16, та комуністичну зірку, яка розміщена на даху колишнього універмагу «Жовтень» по просп. Соборному, 54. Обидва символи радянської символіки будуть передані на зберігання в Музейний центр ім. Худякової А. Ф.
Також присутні одноголосно затвердили Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Олександрійської міської ради.
У ході засідання було ухвалено й ряд економічних питань, серед яких погодження на розміщення торгового кіоску на міському пляжі та акти прийому-передачі 9 тренажерів та стаціонарних крісел з балансу КП «Олександрійський центральний ринок» на баланс НВК (ЗНЗ № 17-ліцей) та управління культури і туризму міської ради.
Окремо члени виконавчого комітету розглянули та підтримали рішення про заходи щодо організації роботи по складанню проєкту бюджету Олександрійської територіальної громади на 2022 рік та його прогнозу на 2023-2024 роки.
На завершення засідання було запропоновано міській раді затвердити ряд питань, що стосувалися оренди і приватизації землі та майна нашої громади.