QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

День Соборності та єднання у бібліотеках

Традиційно на базі бібліотек Олександрійської централізованої бібліотечної системи (ЦБС) відбулися заходи у рамках святкування Дня Соборності України.
Зокрема, у бібліотеці-філії № 3 для дітей пройшла патріотична подорож «Чотири кроки до Єднання». Подорожували віртуально і учні 3-А класу НВК ЗНЗ № 19 «Лісова казка». Разом з бібліотекарями філії № 9 вони побували у відеоподорожі «Соборність України: від ідеї до сьогодення».
Працівники бібліотеки-філії № 12 підготували історичний відеовіраж «Майбутня доля мислилась соборно» та запропонували переглянути його на канал ЦБС в ютубі за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=bt2EKQVBjck.
Учні 7 та 8 класів школи-ліцею № 17 стали учасниками святкового заходу в центральній міській бібліотеці для дітей. У ході зустрічі згадали видатних українців, здійснили віртуальну подорож містами України, прослухали вірші відомих поетів Ліни Костенко, Володимира Сосюри та інших, переглянули відео «Акт злуки – відтворення історичної правди», відповідали на запитання літературно-історичної вікторини та взяли участь в інтелектуальній грі «Знавці історії». Захід закінчився знайомством з викладкою літератури та об’єднанням в «живий ланцюг» – символічною акцією, яка асоціюється саме із цим святом.
Схожі віртуальні подорожі, квести та відео-екскурси відбулися і для студентів І курсу Олександрійського аграрного фахового коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, учнів Головківської школи, ЗНЗ № 9 та ліцею інформаційних технологій.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.337564581571509/337564268238207/