QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати скоригували міський бюджет на поточний рік

26 лютого на черговій 6-й сесії міської ради депутати скоригували міський бюджет на поточний рік.
Рішенням сесії збільшено доходи на суму 41,9 млн грн, у тому числі, за рахунок надходження 35,6 млн грн субвенції з обласного бюджету на капітальний ремонт Новопразького шосе; 3,9 млн грн дотації з державного бюджету на передані повноваження та 2,4 млн грн субвенцій селищних та сільських рад на утримання закладів охорони здоров’я. Також збільшено видатки на 3,2 млн грн за рахунок залучення вільних залишків субвенції з ОТГ, що склалися станом на 1 січня 2021 року, та проведено внутрішній перерозподіл доходів та видатків.
Кошти будуть спрямовані на вирішення нагальних питань життєдіяльності міста.
За рахунок внутрішнього перерозподілу направлено 650 тис.грн на створення і фінансування відділу молоді та спорту міської ради; 1,3 млн грн – на погашення заборгованості КП «Теплокомуненерго» перед постачальниками енергоносіїв; 250 тис.грн на безкоштовний проїзд педагогів; 800 тис.грн на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту та санації приміщень Олександрійського колегіуму, ДНЗ№42 і будівництва футбольного манежу в ОНВК №17 та 185 тис.грн на виплату зарплат педагогам у рамках інклюзивної освіти.
Спрямовано 3,9 млн грн на співфінансування будівництва приймального відділення при Центральній міській лікарні; 1,4 млн грн на співфінансування капітального ремонту інфекційного відділення; 3,5 млн грн – на фінансову підтримку КП «Чисте місто»; 250 тис. грн – на підтримку КП «Зеленгосп»; 410 тис.грн – на фінансування інформаційно-туристичного центру на базі бібліотеки ім.Д.Чижевського та 120 тис. грн на співфінансування для придбання шкільного автобуса.