QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Депутати скоригували місцевий бюджет на поточний рік

28 cічня на черговій сесії міської ради депутати скоригували бюджет Олександрійської громади на поточний рік.
Рішенням сесії збільшено доходи і видатки на суму 46,7 млн грн за рахунок надходження 45 млн грн державної субвенції на будівництво, реконструкцію і ремонт доріг місцевого значення та 1,7 млн грн з бюджету Попельнастівської громади на утримання медичних закладів, що знаходяться на її території.
Депутати збільшили видатки на суму 24,7 млн грн за рахунок залучення вільних залишків, що склалися станом на 1 січня 2022 року, а також провели внутрішній перерозподіл коштів між головними розпорядниками бюджету.
Фінансовий ресурс спрямовано за цільовим призначенням та на вирішення важливих для громади питань.
На управління справами виділено 7,2 млн грн, у тому числі, 4,9 млн грн для КП «Олександрійський транспорт» на погашення лізингу; 1,5 млн грн – на пільгові перевезення.
Управлінню освіти направлено 10,3 млн грн, у тому числі, на будівництво спортивної арени на базі ОНВК №17, сплату за теплопостачання у закладах освіти та придбання флікерів за програмою «Безпечна школа».
Галузі охорони здоров’я спрямовано 1,8 млн грн на утримання медичних закладів Попельнастівської громади та капітальне придбання обладнання для дитячої міської лікарні.
Управлінню культури виділено 1,5 млн грн на придбання одягу сцени для ПК «Олександрійський театр».
На сферу житлово-комунального господарства направлено 45,2 млн грн на проектування та виконання капітальних ремонтів міських доріг
Виділено 1 млн грн на підтримку діяльності громадських організацій, у тому числі 180 тис. грн організаціям, що працюють в напрямку розвитку спорту, та 130 тис. грн для громадської організації із захисту тварин «Друг».
Також депутати направили кошти на співфінансування важливих проєктів, у тому числі, 1,1 млн грн – на проведення санації будівлі ОНВК №17; 1,4 млн грн – на завершення робіт з реконструкції Олександрійського театру; 3 млн грн – на закінчення капітального ремонту інфекційного відділення.