QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Державних службовців привітали зі святом

Державних службовців привітали зі святом

23 червня в Олександрійському будинку культури відбувся святковий концерт до Дня державного службовця, 25-річниці Конституції України та Дня молоді.
В урочистостях взяли участь секретар міської ради Вікторія Косяк, голова райдержадміністрації Ольга Коріненко, голова районної ради Сергій Ракута та представники міської і районної рад.
З вітальною промовою виступила Вікторія Косяк, яка привітала держслужбовців з професійним святом та зазначила, що їхня робота надзвичайно важлива і відповідальна, адже пов’язана з виконанням функцій, делегованих державою для вирішення різних питань громадян.
«Свято державного службовця нерозривно пов’язане з Конституцією України. І саме цього року ми відзначаємо 25-ту річницю прийняття основного Закону нашої держави. Для кожного громадянина своєї держави Конституція є головним оберегом державності, гарантом незалежності і соборності України, тому на її демократичних засадах повинні ґрунтуватися не лише сьогодення українського суспільства, але й гідне майбутнє для нашої молоді, яка теж днями відзначатиме своє свято, аби наша молодь мала бажання жити і розвивати свою державу, й надалі формуючи незалежну європейську країну», – підкреслила Вікторія Косяк.
Також на святковому заході виступили керівники районної державної адміністрації і районної ради та вручили відзнаки кращим державним службовцям та до Дня Конституції – представникам інших відомств.
По завершенню офіційної частини з концертною програмою виступили солісти і творчі колективи Олександрійського коледжу культури і мистецтв, які подарували глядачам святковий, позитивний настрій.