QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Діалог між владою і громадою: відбудеться конференція для громадськості

23 листопада з 14:00 до 17:00 відбудеться онлайн-конференція в рамках ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія».

Захід проводить Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» за підтримки проєкту USAID DG East.

Запрошуємо до участі працівників органів місцевого самоврядування, вимушених переселенців, місцевих громадських активістів, співвласників багатоквартирних будинків та інших зацікавлених сторін.

Мета заходу – розповісти про можливості співпраці влади та громади для органів місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства та ініціативних громадян.

Також у ході конференції презентують сам проєкт «Громада – влада: діалог, довіра, дія» та результати дослідження потреб цільових громад у партисипації – демократичному методі вирішення конфліктних ситуацій, який дозволяє винести на обговорення будь-які питання, що хвилюють спільноту. Однак спрацювати цей метод може лише у тому випадку, коли громада активна – надсилає запити на інформацію, безпосередньо звертається до представників влади і готова власними силами втілювати проєктні ініціативи.

Програма заходу також передбачає блоки «запитання – відповіді», де можна буде поставити своє запитання і отримати відповідь спікерів, а також почути думки інших учасників конференції.

Онлайн-презентація відбудеться з використанням програми Zoom (посилання надійде після реєстрації). Реєстрація на захід відкрита до 22 листопада і доступна за лінком: https://forms.gle/YZ7KtNzhQMoi28Zc6.