QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Дітей запрошують до туристичної пригоди Олександрією

Інформаційно-туристичний центр «Олександрія» пропонує вперше спеціально для дітей від молодшого до старшого шкільного віку новий захоплюючий туристичний маршрут «Світ захоплень та пригод».

Напевно, ти також мріяв бути астрономом, дослідником або першовідкривачем. Саме таким був і Дмитро Чижевський – мегазірка з Олександрії.

Тому в будинку Чижевського ти зможеш зазирнути у світ його захоплень і сам Дмитро Чижевський, якого оживили за допомогою штучного інтелекту, розповість тобі свої цікаві історії.

І ти, як і справжній дослідник Дмитро Чижевський, зможеш провести свої експерименти в хімічній лабораторії туристичного центру і навіть – спробувати їх на смак.

Разом з друзями зможеш зіграти у захоплюючу гру крокет з дерев’яними м’ячами та купити незвичайні сувеніри. Точно весело проведеш час на майданчику з найбільшою космічною гіркою або прокатнешся на тарзанці, або відпочинеш у справжньому гамаку. І все це у найгарнішому парку Олександрії.

А після всіх вражень можна подивитися круте кіно чи мультфільм у сучасному кінотеатрі та скуштувати щось смачне в одному з найбільших МакДональдзів України.

Туристичний маршрут «Світ захоплень і пригод» чекає саме на тебе і твій клас, друзів і родину! Веселі пригоди та безліч цікавинок гарантовано!

Організатор подорожі – Інформаційно-туристичний центр «Олександрія». Телефон для довідок – (068) 895-24-85