QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для депутатів Олександрійської міської ради провели семінар-навчання

18 січня під головуванням секретаря Олександрійської міської ради Вікторії Косяк пройшов семінар-навчання для депутатів восьмого скликання.

На початку вона зазначила: «Хоч зараз і вкрай важкий період для нашої країни, органи місцевого самоврядування повинні працювати ефективно. Тому сьогодні для нашої зустрічі й обрані найбільш актуальні питання, відповіді на які очікує багато жителів громади».

Перед депутатами виступив начальник Олександрійського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Олександр Сіленко, який розповів про цінову ситуацію в країні та заходи щодо захисту прав споживачів.

Начальник управління охорони здоров’я Тамара Сакара ознайомила присутніх із актуальною інформацією про надання лікарської допомоги, реформу в медицині, роботу первинної ланки, забезпеченнями генераторами закладів охорони здоров’я  та заходи, які впроваджуються на шляху до поліпшення медичного обслуговування.

На завершення начальник відділу правового забезпечення та публічних закупівель юридичного управління Георгій Волков розповів присутнім про правила і вимоги подання щорічної декларації.

У ході семінару його учасники мали змогу задати питання запрошеним керівникам та отримати на них вичерпні відповіді.