QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для дітей загиблих військових провели святкову програму та вручили подарунки

1 червня з нагоди Дня захисту дітей колектив міської дитячої бібліотеки разом із міським центром соціальних служб організували культурно-розважальну програму.
На захід були запрошені дітки із родин загиблих військовослужбовців та учасників АТО/ООС.
Дітей чекала цікава подорож за мотивами казки «Чарлі і шоколадна фабрика». Маленькі гості разом із казковими героями грали в ігри, змагалися в естафетах, танцювали і веселилися.
Наприкінці заходу до присутніх у залі звернулася секретар міської ради Вікторія Косяк.
«Сьогодні весь світ відзначає День захисту дітей. Ця дата була заснована у Парижі ще у 1949 році, аби привернути увагу суспільства до проблем і потреб малечі. На жаль, у 2023 році в Україні це свято відбувається в умовах масштабної війни. Сотні тисяч дітей змушені були покинути свої рідні домівки, тисячі дітей залишились на окупованих територіях і, на жаль, пів тисячі дітей стали янголами, загинувши від кривавих рук країни-агресора. Сьогодні ми хочемо нашим діткам зробити свято. Незважаючи на те, що триває війна, у дітей має бути дитинство, вірні друзі, любляча родина», – зазначила Вікторія Косяк.
Від імені міського голови Сергія Кузьменка секретар міської ради побажала діткам успіхів, здійснення усіх заповітних мрій та вручила маленьким гостям солодкі подарунки і квитки на сеанс мультфільму до нового кінозалу.