QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для екоактивістів провели екологічний квіз

1 травня на базі молодіжного простору «Другий поверх» відбулася друга зустріч із шкільними екоактивістами в рамках конкурсу «Сортуй сміття заради майбутнього!».

Однією із передбачених активностей для дітей є проведення квізів. Це інтелектуальна гра, де команди змагаються між собою, відповідаючи на запитання, вирішуючи завдання і головоломки, які анонсує ведучий і транслює їх на екран.

Керівниця молодіжного простору Аліна Касьянова провела із екоактивістами тематичний екологічний квіз. Він допоміг розширити обізнаність молоді про проблеми екології, правильний підхід до поводження із побутовими відходами і вплинути на подальше формування екологічної свідомості школярів.

Другу частину заходу провела представниця ГО «Нова Дружківка» Анна Павленко. Відбулася інтерактивна лекція з поводження з побутовими відходами. Під час заходу учасники та учасниці дізнались про те, скільки сміття продукують люди, що з ним відбувається у довкіллі, а також про те, які відходи переробляються в Україні та як почати зменшувати кількість сміття вже сьогодні.

Конкурс втілює БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».