QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для голів квартальних комітетів провели робочу зустріч

23 травня у сесійній залі під головуванням секретаря міської ради Вікторії Косяк відбулася робоча інформаційна зустріч із головами квартальних комітетів.

На початку спілкування вона висловила вдячність головам кварткомів за сумлінну роботу, активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та вагому допомогу міській владі у вирішенні нагальних проблем жителів приватного сектору.

Вікторія Косяк зосередила увагу присутніх на робочих питаннях діяльності квартальних комітетів, участі в громадських обговореннях із перейменування вулиць та коротко ознайомила присутніх із поточними роботами та заходами, що сьогодні проводяться у громаді.

Під час розгляду питань порядку денного начальник управління житлово-комунального господарства Михайло Сулятицький поінформував голів щодо можливості отримання жителями приватного сектору послуги з централізованого вивозу побутових відходів, яку планує надавати КП «Чисте місто». Також учасники зустрічі мали змогу поставити питання керівнику ЖКГ стосовно ремонту доріг, аварійних дерев, обслуговування кладовищ, вивозу сміття тощо.

У свою чергу, начальниця управління дозвільно-погоджувальних процедур Світлана Яременко розповіла про внесення осіб в реєстр територіальної громади, порядок видачі довідок про склад сім’ї та ознайомила з іншими послугами, що надаються в ЦНАПі.

Голови квартальних комітетів також заслухали інформацію про зміни у законодавстві щодо призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, оформлення довідок на тверде паливо та державні соціальні послуги громадянам.

Окремим питанням присутніх ознайомили із повноваженнями і правовими аспектами стосовно безгосподарських садиб, що знаходяться у приватному секторі.

Учасники зустрічі поспілкувалися з керівником муніципальної безпеки міської ради Володимиром Переверзєвим стосовно вирішення проблем стихійних сміттєзвалищ, укладання договорів на вивезення сміття, порушення правил утримання домашніх і свійських тварин, дотримання правил благоустрою тощо.

У ході діалогу голови квартальних комітетів мали можливість поставити запитання виступаючим та отримати на них вичерпні відповіді.