QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для молоді проведуть пізнавальні майстер-класи

25 червня на спортмайданчику ліцею №12, що розташований у селищі Олександрійське, відбудуться цікаві активності для молоді. Усі заходи безкоштовні й розраховані для людей віком 14-35 років.

🕒 15:00-16:00 – Діалогова галявина: діяльність громадської організації «Олександрійська молодь». Починуть з «Адекватно pro… молодіжну роботу», тобто про те, що за кадром діяльності ГО «Олександрійська молодь».

– Приходь на нашу діалогову галявину, де ти дізнаєшся як не з’їсти всі нерви під час організації заходів та як стати зіркою у сфері молодіжної роботи? І так, ми знаємо, як робити все адекватно (майже завжди), – зазначають організатори.

🎯 16:00-18:00 – Квест для молоді

Продовжать з «Адекватно pro… Soft Skills». Тут тебе очікують випробування, які розкриють приховані таланти. Головна місія – знайти спільну мову з командою, розв’язати всі завдання та знайти свій скарб.

🎨 18:00-19:00 – МК Арт-посиденьки

Вечір – час для творчості! Разом всі зможуть відпочити і дати волю своїй уяві. Головне – не боятися використовувати більше кольорів, адже життя яскраве!

📱 19:00-20:00 – МК Мобільне відео

– Хочеш стати зіркою Інстаграм чи TikTok? Тоді тобі сюди! Не потрібна дорога техніка, коли є смартфон і трохи натхнення. Хто зна, можливо, саме твоє відео стане наступним вірусним хітом! – пишуть організатори на сторінці молодіжного простору «Другий поверх».

Цей захід організовує громадська організація «Олександрійська молодь» у межах проєкту «Адекватно про…», що фінансується Радою Європи у межах діяльності проєкту «Молодь за демократію в Україні: Фаза III