QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Для молоді провели тренінг з розвитку соціально-комунікативних навичок

Тренінги різного соціального, інформаційного та психологічного характеру зарекомендували себе як успішна форма роботи з молоддю. Тож у рамках відзначення Дня молоді на базі громадського простору «КУБ» був організований та проведений тренінг з розвитку соціально-комунікативних навичок. У ході зустрічі присутні ознайомилися зі способами досягнення ефективної взаємодії з іншими людьми й дізналися про секрети розвитку самосвідомості.
Важливий елемент спілкування – це рівність всіх сторін і відсутність «правильної» і «неправильної» оцінки подій, явищ, людей. Тож на тренінгу говорили про суб’єктивне самопочуття, особистісний розвиток, реалізацію творчого потенціалу. Також присутні звернули увагу на досягнення оптимального рівня життя та як можна оцінити щастя і рівень успіху.
Ініціативу проведення тренінгу взяла на себе громадська організація «Сучасні громадські ініціативи» за підтримки Олександрійської міської ради. Автор тренінгу, психолог Наталія Юденко вважає, що захід виявився і для неї цікавим досвідом.
«Ми побачили під час спілкування, наскільки ще багато треба провести роботи з молоддю. Вони вже дорослі люди з власними проблемами і здобутками. У них інше сприйняття світу, інші цілі, інші емоції. І саме тому необхідно максимально адаптувати їх енергію до об’єктивних умов життя, щоби допомогти їм у власному розвитку», – прокоментувала зустріч запрошений психолог.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.210947774233191/210947427566559/