QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До Олександрії приїде Руслана Писанка, пройде «Армія з народом» та «Супер-герої рятують світ»

У ході засідання виконавчого комітету присутні ухвалили ряд питань, які стосувалися культурної галузі міста. Зокрема, виконком дозволив проведення Всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом», яке заплановане на 19 травня в ПК «Світлопільський». Захід триватиме з 18.00 до 20.00.
Також затверджено рішення, яке дозволяє проведення російськомовної вистави Сучасного театру за участі народної артистки України Руслани Писанки «Любов і голуби». Показ анонсовано на 13 червня у ПК «Світлопільський», початок о 17.00. Окрім того, за проханням цих же організаторів, було перенесено дату проведення російськомовних вистав «Місто гріхів» та «Супер-герої рятують світ» з квітня на червень. Таким чином, покази пройдуть 9 червня з 16.00 по 21.00 у приміщенні Палацу культури «Світлопільський».
Наступним рішенням присутні передали з балансового обліку управління культури і туризму на баланс КП «Житлогосп» нежитлову будівлю по вул. 6-го Грудня, 161. Раніше тут розміщувалася бібліотека-філія № 6. Однак, під час обстеження спеціальна комісія визнала дане приміщення аварійним і непридатним для обслуговування користувачів. Тож було прийнято рішення повністю звільнити будівлю і передати її на баланс КП «Житлогосп». Відтепер бібліотека-філія № 6 працює за новою адресою: вул. 6-го Грудня, 139а.
На звершення розгляду питань культурної галузі виконком запропонував міській раді затвердити акт прийому-передачі нерухомого та рухомого майна Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. Чижевського зі спільної власності сіл, селищ Олександрійського району до комунальної власності Олександрійської територіальної громади.