QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До уваги підприємств-виконавців комунальних послуг, надавачів житлових послуг (балансоутримувачів, управителів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів)!

Постановою КМУ від 16 вересня 2022 року № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним Фондом України» передбачена передача функцій, пов’язаних з призначенням житлових субсидій та наданням пільг на оплату житлово-комунальних послуг Пенсійному Фонду України.

Виконавці комунальних послуг, надавачі житлових послуг (балансоутримувачі, управителі багатоквартирних будинків, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельні кооперативи) повинні зареєструватися на офіційному веб-сайті електронних послуг Пенсійного фонду України.

У зв’язку з цим підприємства та організації – надавачі комунальних та житлових послуг мають визначити 2 відповідальні особи та повідомити Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області офіційним листом відомості про них – ПІБ, їх контактні телефони, ідентифікаційні коди.

Визначені відповідальні особи обов’язково мають мати службовий кваліфікований електронний підпис (КЕП). Сертифікат КЕП необхідно надати в  Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області для реєстрації відповідальної особи на веб-сайті, що дасть їм можливість працювати в особистому кабінеті надавача житлово-комунальних послуг для здійснення обміну інформації, необхідної для призначення та розрахунку житлових субсидій та пільг.

Офіційні листи надсилати Головному управлінню Пенсійного фонду України в Кіровоградській області на адресу: м. Кропивницький, вул. Соборна,7А або на
е-mail:[email protected].

Встановлений термін реєстрації до 01 січня 2023 року.

За додатковою інформацією звертайтесь в Управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міської ради за тел. 7-05-06