QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До уваги субсидіантів та пільговиків: інформуйте про зміни, щоб не втратити виплати

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області нагадує, що громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів поінформувати орган Пенсійного фонду України про зміни соціального статусу членів домогосподарства; зміни у складі сім’ї члена домогосподарства; зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг; перебування за кордоном сукупно понад 60 днів тощо.

Отримання паспорту вашою дитиною в 14-річному віці – це теж важлива зміна у статусі члена вашого домогосподарства! І таку інформацію обов’язково необхідно повідомляти фахівцям головного управління!

За рішенням уповноваженого органу надання раніше призначеної житлової субсидії припиняється у разі, коли громадянин не повідомив уповноваженому органу про зміни, які необхідно внести до Анкети застрахованих осіб, протягом 30 календарних днів з дня їх виникнення.

У разі не звернення до сервісного центру головного управління вирішуватиметься питання щодо припинення надання житлової субсидії.

Як вирішити ситуацію?

У разі відсутності у дитини такого паспорту необхідно в найкоротший термін звернутися до відповідних органів для його оформлення та в подальшому звернутись до найближчого сервісного центру головного управління для внесення змін в Анкету застрахованих громадян.