QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

До уваги всіх олександрійців та зацікавлених осіб!

Олександрійська міська рада розпочинає процес громадського обговорення проєкту програми соціального та економічного розвитку Олександрії на 2021 рік та проєкту бюджету міста Олександрії на 2021 рік.
Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Кузьменка дану процедуру адаптовано до реалій сьогодення. Так, враховуючи вимоги Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та вимоги постанов Кабінету Міністрів України про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів обговорення відбудуться дистанційно.
Із метою ознайомлення проєкти програми соціального та економічного розвитку Олександрії та її бюджету розміщені на офіційному сайті міської ради.
Пропозиції, зауваження та доповнення до вищезазначених проєктів приймаються від мешканців територіальної громади в електронному та письмовому виглядах до 21 грудня 2020 року включно. Юридичні особи можуть звертатися до каб. № 311, пересічні олександрійці – в каб. № 124.
Більш детально ознайомитися з проєктами можна на сайті Олександрійської міської ради у розділі «Відкрите місто: Доступ до публічної інформації».