QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Допомогу в написанні гранту на власну справу надають в міській раді

Написати грантову заявку і отримати до 250 000 гривень на створення або розвиток власного бізнесу допомагають у відділі інвестицій та інновацій управління економіки Олександрійської міської ради.

Лише за останній рік у співпраці з цим відділом сім жителів громади отримали грантове фінансування на свої ідеї. Серед історій успіху відкриття швейного виробництва, створення фірми з міжнародних перевезень, виготовлення крафтових кондитерських виробів, розширення виробництва у галузі тваринництва.

Більш того, усі підприємці, відповідно до умов гранту, працевлаштували щонайменше двох людей.

Якщо у вас є ідея, яку би ви хотіли реалізувати, але відчуваєте, що потрібна підтримка та супровід у написанні грантової заявки – звертайтеся до відділу інвестицій та інновацій. Контактна особа: Ганна Часник, тел. (050) 987-03-29.

Звертатися може й релокований бізнес. Такі випадки в Олександрійській громаді також були. Фінансування стартує від 10 000 євро.

Відділ працює в рамках грантової програми «Власна справа» від Міністерства економіки України – частини урядової програми «єРобота» та дієвої підтримки мікро- та малого бізнесу. Програма запущена Урядом у липні 2022 року.

Кошти можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу.