QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Дозволів на відключення від центральної тепломережі у цьому році не даватимуть

Позиція ПрАТ «Кіровоградобленерго» досить жорстка – в цьому році підприємство не дасть дозволів на перехід жителів громади на електроопалення. Відповідно, міська рада не даватиме дозволів на відключення від системи КП «Теплокомуненерго». Про це розповів міський голова Сергій Кузьменко під час засідання виконавчого комітету 16 травня.

– В енергетичній системі – значний дефіцит. Постійно з’являються повідомлення про відключення електроенергії. На жаль, такі випадки матимуть місце по всій Україні, в тому числі й Олександрії. Уряд працює над цією складною ситуацією, але на сьогодні інформація від обленерго досить однозначна і жорстка, – поінформував очільник громади.

Міський голова додав, що працівники КП «Теплокомуненерго» вже працюють для того, щоб наступний опалювальний сезон пройшов штатно, наскільки це можливо, і люди мали тепло в своїх оселях.

Слідкувати за офіційною інформацією від енергетиків, щоб розуміти, коли можливі відключення, можна за посиланням: https://t.me/SvitloOleksandriyskohoRaionu