QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Директори представили стратегії розвитку своїх закладів

Напередодні, 30 листопада, директори презентували Стратегії розвитку своїх освітніх закладів на 2023-2027 роки. Це деталізований план розвитку на наступні 5 років з аналізом роботи попереднього періоду.

Завдання стратегії – ефективне використання своїх ресурсів для досягнення основної мети – надання якісних послуг здобувачам освіти, формування конкурентоспроможного випускника, здатного реалізувати себе в майбутній професії, справжнього громадянина України, котрий знає історію своєї країни та готовий працювати для її розквіту.

Керівники ліцеїв, гімназій, закладів дошкільної та позашкільної освіти говорили про пріоритетні напрямки роботи, оновлення змісту освіти, створення умов для всебічного розвитку та виховання дітей, сучасні тенденції та їх впровадження в освітній простір.

Також зосереджувалася увага на підвищенні кваліфікації вчителів, аби останні могли надавати якісні освітні послуги для формування сучасної конкурентоспроможної особистості, яка готова вчитися все життя і відкрита до нових знань.  

Загалом, свої презентації представили директори всієї мережі освітньої галузі Олександрійської громади, а це – 35 закладів.