QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Громадські організації можуть отримати до 2 мільйонів гривень на інституційний розвиток

Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки міжнародної агенції «Хліб для світу» оголошують конкурс на участь у Лабораторії стійкості – програмі розвитку громадських організацій, що передбачає навчання, менторство, мережування та інституційну підтримку команд, що активно працюють під час війни.

Що дає програма?

  • Можливість позмагатися за одержання гранту на інституційний розвиток (орієнтовно 2 мільйони гривень). Це фінансування допоможе вашій організації зміцнитися та розширити діяльність.
  • Інституційне зростання. Ви дізнаєтесь про основи належного врядування та функціонування ГО та зможете розробити і впровадити політики та процедури, що зроблять вашу організацію сильнішою.
  • Навчання. Ви зможете підвищити свій рівень знань у таких сферах як управління проєктами, комунікації з громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування, інструменти роботи з громадами.
  • Менторство. Ви зможете вільно спілкуватися та звертатись по допомогу до найдосвідченіших експертів, що допоможуть зробити вашу організацію сильнішою.
  • Підтримка команди. Програма створює можливості для ефективного відновлення команди та піклування про ментальне здоров’я учасників Лабораторії.
  • Мережування та взаємодія. Ви зможете спілкуватися та обмінюватися досвідом зі схожими організаціями з інших регіонів, допомагаючи одне одному зростати.
  • Вплив на громаду. Підвищуйте рівень життя та стійкість вашої громади завдяки впровадженню нових підходів та інновацій.

Кіровоградщина – один з 7 фокусних регіонів програми.

Дедлайн подачі заявки – 30 липня.

Перевага надаватиметься організаціям з чітко визначеною фокусною діяльністю, сталою організаційною структурою, які мають досвід співпраці з місцевою владою (або бачення як її побудувати) та активні сторінки у соціальних мережах.

Вимоги до учасників конкурсу на участь в програмі та критерії відбору детально описані в конкурсному оголошенні: https://www.irf.ua/contest/resilience-lab-call-for-proposals/

Аби більше дізнатися про програму, організатори конкурсу запрошують зареєструватися https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2fLGlQBYQ0O8Xd6n84B0u9BEEExuAchkbnYmV-j4paEu1KQ/viewform на онлайн презентацію, що відбудеться 15 липня, о 13:00.