QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

«House of Europe» шукає талановитих людей

До 16 березня House of Europe шукає партнерів у регіонах України.
“House of Europe” («Дім Європи») – нова програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. Наразі пропонується два проєкти, а саме:
1. House of Europe пропонує разом з місцевими організаціями серію культурних, освітніх та бізнесових активностей.
На кілька тижнів (між червнем та вереснем 2021 року) місцеві організації прийматимуть у своїх містах мобільний павільйон та разом з командою House of Europe будуть складати програму, яка зацікавить місцевих жителів, та буде втілена у життя.
Мобільний павільйон – пересувне «представництво» House of Europe, що мандрує українськими містами й на кілька тижнів стає «магнітом» для місцевих жителів. Дана ініциатива відвідає міста, яким бракує культурної інфраструктури, але не бракує потенціалу громади.
Більше про конкурс – http://bit.ly/2NG9C35
2. Навесні 2022 року планується фестиваль креативності поп-ап хаб House of Europe Festival.
Це тимчасове «представництво» House of Europe у місцевому креативному просторі, де можна дізнатися про можливості ЄС для українців, навчитися подавати заявки, надихнутися на кінопоказі або концерті та відпочити у лаундж-зоні. Поп-ап хаб триватиме щонайменше три тижні й завершиться дводенним фестивалем креативності House of Europe Festival.
Більше про конкурс – http://bit.ly/2NG9C35