QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Іграшки, солодощі, екскурсії та футбольні зірки – святкування Дня захисту дітей продовжується

Особливої уваги і турботи від дорослих потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. День захисту дітей став додатковим приводом відвідати Благодійний фонд «Центр соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя» і поділитися з малечою теплом та радістю.
1 червня Служба у справах дітей побувала у даному Центрі й подарувала вихованцям закладу іграшки та солодощі. Окрім того, кожен із них отримав квиток на виставку «Морські чудеса», яка наразі діє в Музейному центрі.
А сьогодні, 2 червня, 48 дітей із Центру соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя», прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу відвідали з екскурсією Будинок футболу ФК «Олександрія».
Перед її початком слово взяла заступник міського голови Ірина Чемерис, яка від імені Олександрійської міської ради привітала присутніх зі святом, побажала всім гарного настрою і вдалих літніх канікул.
Під час екскурсії діти мали можливість побачити центральну залу з командними нагородами та фото, роздягальні для футболістів, конференц-зал і, власне, саме поле, яке наразі перебуває на етапі реставрації. Також кожен охочий міг посидіти у тренерському кріслі й відчути себе футбольною зіркою.
На завершення візиту до Будинку футболу діти отримали солодощі від Олександрійської міської ради та ЗАТ “Оболонь” і невеличкі сувеніри від ФК «Олександрія».

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.195087705819198/195085372486098/