QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Інформаційна толока з медіаграмотності для майбутніх тренерів

Бібліотекарі Олександрійської централізованої бібліотечної системи реалізують новий проєкт – СпільноПростір «ІнфоСито» у партнерстві з Академією української преси.

У рамках цього проєкту відбудеться дводенна «Інформаційна толока з медіаграмотності для майбутніх тренерів» – 20-21 травня в одній з бібліотек міста (яка саме буде оголошено напередодні заходу).

Протягом дводенного тренінгу спікером заходу стане сертифікована тренерка з медіаграмотності Катерина Карпенко.

Учасники інформаційної толоки матимуть чудову нагоду підвищити свою медійну грамотність, покращити критичне мислення, розібратися в таких поняттях як фейк, пропаганда, ІПСО і джинса, а по закінченню заходу отримати сертифікати за умови участі у всіх тренінгових сесіях протягом двох днів.

При відборі 10-ти учасників перевага надаватиметься тим, хто вже має тренерський досвід, та тим, хто хоче себе спробувати у ролі тренера заходів, а також людям, у яких є висока мотивація і можливість два вихідні присвятити навчанню і практиці. Також буде враховуватися, чи є в кандидата аудиторія, з якою потім він поділиться отриманими знаннями.

Реєстрація на «Інформаційну толоку з медіаграмотності для майбутніх тренерів» вже розпочалася і триватиме до 14 травня.

Зареєструватися можна за посиланням:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfBTn8B3Dg…/viewform.

Кандидати, які успішно пройдуть відбір, отримають електронного листа наступного дня, після завершення реєстрації.

Організатори залишають за собою право не повідомляти про причини і результати тим учасникам, які зареєструвалися на захід, але не пройшли конкурсний відбір.