QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Керівництво області готове підтримати Олександрію і Олександрійський район на шляху реорганізації

22 грудня відбулася консультативна зустріч голови Кіровоградської ОДА Андрія Назаренка з міським головою Сергієм Кузьменком та головами ОТГ за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації і силових відомств. Зібрання відбулося в приміщені районної державної адміністрації.
Нарада стосувалася актуальної сьогодні теми – змін в адміністративно-територіальному устрої та реорганізації роботи усіх підвідомчих установ.
У ході зустрічі Андрій Назаренко коротко розповів про успіхи та досягнення Кіровоградщини у різних галузях промисловості і запевнив присутніх у готовності допомагати та сприяти у розвитку новим територіальним громадам Олександрійського району. Також голова ОДА представив свого першого заступника – Валерія Жалдака, який буде куратором нашого району у процесі його реформування.
Під час зібрання слово взяв Сергій Кузьменко, який зауважив, що сьогодні на місцеві органи самоврядування покладена велика відповідальність, адже треба скоординувати роботу голів ОТГ, розподілити повноваження, зберегти комунальне майно та робочі місця. Міський голова підкреслив, що Олександрія готова до співпраці з обласною державною адміністрацією та всіма державними установами і, у свою чергу, розраховує на підтримку з боку керівництва області.
Також на консультативній зустрічі виступили керівники різних структурних підрозділів та силових структур, які доповіли про хід реорганізації у кожній галузі та відповіли на питання голів ОТГ, які виникли у ході зібрання.