QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Комісія МЗК напрацювала спільний документ для обстеження багатоквартирних будинків.

1 серпня відбулася зустріч членів робочої комісії з МЗК (місць загального користування), яка працює в напрямку врегулювання питання правильності розподілу та нарахування за теплову енергію, витрачену на загальнобудинкові потреби в багатоквартирних будинках. Провів її перший заступник міського голови Юрій Гугленко.

До складу комісії ввійшли керівники управління житлово-комунального господарства, комунальних підприємств «Теплокомуненерго» та «Житлогосп», а також представники ініціативної групи від олександрійців, які мають індивідуальне опалення.

У ході зустрічі представники комісії напрацювали спільний проєкт акту обстеження. Відтепер, коли голова ОСББ або старший будинку звернеться до КП «Теплокомуненерго»  з проханням зробити нарахування по місцях загального користування, в роботі будуть використовувати саме цей акт. Тож для початку обстеження треба звернутися до своєї управляючої компанії.

– Завданням комісії було напрацювати спільний документ, який би враховував технічні характеристики по кожному будинку окремо. Надалі саме цей документ стане основою для розподілу та нарахувань за теплову енергію, витрачену на загальнобудинкові потреби  в багатоквартирних будинках, – розповів Юрій Гугленко.

Для більш детальних роз’яснень голови ОСББ та старші будинків можуть звернутися до КП «Теплокомуненерго».