QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Концерти, фестивалі, дитячі програми, атракціони – триває підготовка до Дня міста

21 травня секретар міської ради Вікторія Косяк провела чергове засідання робочої групи з підготовки до відзначення Дня міста.
У ньому взяли участь профільний заступник міського голови Ірина Чемерис, начальники управлінь та керівники закладів культури.
На сьогодні уже спланований перелік святкових заходів, які будуть проводитись для олександрійців та гостей міста протягом 29-30 травня. Це і дитячі розважальні програми, фестивалі, виступи хорових колективів, караоке, конкурси, атракціони, виставки-ярмарки, майстер-класи та багато іншого. Заходи передбачені таким чином, що святкування для міста буде цікавим для дітлахів, дорослих та більш старшого покоління. Культурно-розважальні програми в основному будуть зосереджені на площі Соборній, на майданчику перед ПК «Світлопільський» та біля стадіону «Ніка».
Учасники наради уточнили час і локації проведення заходів, погодили хронометраж святкових подій та забезпечення організаційних моментів для злагодженого відзначення.
Триває підготовка афіш із заходами. Тож на початку наступного тижня слідкуйте за детальними анонсами на сайті міської ради, мережі Фейсбук та у місцевих газетах.