QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Концерти, конкурси, караоке, виставки, ярмарки – олександрійці святкують День міста

В Олександрії активно проходить відзначення Дня міста. Хоч традиційно він святкується в останню неділю травня, яка цього року припала на 30 травня, вже сьогодні розгорнулися масштабні заходи для дітей та дорослих. Святкові дійства проводяться на різних локаціях, аби охопити якомога більше охочих.
Вздовж проспекту Соборного працює виставка-продаж робіт декоративно-ужиткового мистецтва “Алея майстрів”, а в ПК “Світлопільський” діє фотовиставка “Моя Олександрія”, де до уваги глядачів представлені світлини різних куточків нашого міста та його мешканців.
Завдяки артистам Кіровоградської філармонії олександрійська малеча змогла побачити шоу великої Панди, зустрітися з іншими казковими героями та взяти участь у розвагах і конкурсах, які, в рамках святкування Дня міста, кропивничани привезли у подарунок.
Після цього біля ПК “Світлопільський” розпочалися й інші заходи: дитяче караоке, концертно-розважальна програма, фестиваль талантів від БДЮТ, конкурс малюнків на асфальті, показові запуски ракет, судномоделей, квардрокоптерів, аквагрим тощо.
На локації біля стадіону “Ніка” розгорнулися ігри для дітей з аніматорами та подарунками для всіх учасників заходу, а також працюють атракціони.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.192791539382148/192790919382210/