QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

КП «Чисте місто» на варті чистоти міста

Із настанням сприятливих погодних умов в Олександрії активно ведуться роботи з благоустрою. Житлово-комунальні служби займаються прибиранням вулично-шляхової мережі, в’їздів та виїздів з міста, дворів багатоповерхівок, безгосподарних територій, зон відпочинку, парків, скверів тощо.
Так, працівники КП «Чисте місто» здійснюють вологе прибирання міських вулиць і доріг та очищають бордюри від бруду, який накопичився протягом зимового періоду. Також чимало сил підприємства спрямовано на збір і вивезення сміття, адже, окрім господарських робіт, які проводять приватні та комунальні установи, різні інститути громадського суспільства організовують суботники та акції з благоустрою.
КП «Чисте місто» також обслуговує й прилеглі території: селище Олександрійське, села Звенигородку, Головківку, Марто-Іванівку та Ізмайлівку, куди регулярно їздять робітники підприємства і спецтранспорт для збирання та вивезення побутових відходів.
Також нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Сергія Кузьменка з 1 по 30 квітня в Олександрійській територіальній громаді проходить щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля».
Відповідний місячник проводиться з метою поліпшення санітарного та естетичного стану міста і прилеглих населених пунктів, залучення населення міста до благоустрою, озеленення та приведення у належний стан загальноміських територій.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.166128378715131/166128218715147/