QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Машинобудівників привітали зі святом

Напередодні Дня машинобудівника, який Україна святкуватиме вже 26 вересня, представників цієї професії запросили до міської ради, аби привітати з професійним святом.
Приємну місію виконав заступник міського голови Юрій Шклярук, який від імені очільника нашої громади Сергія Кузьменка, міської ради і її виконавчого комітету поздоровив машинобудівників, побажавши їм здоров’я та достатку.
«Пишаємося нашими машинобудівниками, їх професіоналізмом. Адже саме завдяки їх праці збільшується випуск товарів вітчизняного виробництва та нарощується потужний промисловий потенціал, створюються нові робочі місця, а завдяки високій якості продукції, її унікальності і конкурентоспроможній ціні – вона користується попитом не тільки в нашій країні, а й далеко за її межами, чим прославляє нашу громаду» – зазначив Юрій Шклярук.
Також з нагоди свята, за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у забезпечення виконання виробничих завдань заступник вручив подяки міського голови.
Зазначимо, що на сьогодні в обліковому колі Олександрії налічується 29 підприємств машинобудівної галузі, які дають до 20% від загального обсягу реалізованої продукції. Окрім того, це понад 1 тис робочих місць.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.264448325549802/264447648883203/