QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська дитяча лікарня отримала медичну машину від міста Бат

Наш партнер, британське місто Бат продовжує активно підтримували Олександрію, особливо галузь охорони здоров’я.

19 квітня міська дитяча лікарня отримала сучасний медичний автомобіль.

Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко на засіданні виконавчого комітету. «Наші друзі з Бату доставили до нашого міста хорошу допомогу. Це спеціальний медичний транспорт для дитячої лікарні. За його допомогою лікарі  матимуть можливість доставляти маленьких пацієнтів,  у разі потреби, до всіх медичних закладів України. Це спеціалізований транспорт, обладнаний медичною технікою, що дозволить безпечно і з комфортом транспортувати хворих. Тож дякуємо нашим партнерами за велике серце, за готовність  прийти на допомогу тоді, коли нам не просто, адже левову частину своїх коштів ми вимушені віддавати на захист своєї країни», – зазначив очільник громади.

Під час отримання спецавтомобіля директор міської дитячої лікарні Андрій Гришканич теж висловив вдячність громаді Бату за вагому підтримку та підкреслив, що такий транспорт вкрай необхідний для швидкої доставки важкохворих діток до обласної лікарні та інших закладів, аби оперативно надати потрібну медичну допомогу.

До логістики автомобіля в Олександрію долучився БО «БФ «Фонд підтримки та розвитку України» з міста Вінниці, який доставив транспорт і  довантажив автомобіль витратними матеріалами та інвалідними візками.