QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міська влада підтримала молодіжний центр

2 лютого під час засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко розповів про молодіжний центр, який з’явиться в Олександрії завдяки фінансової підтримки міжнародних донорів.

«Вдячний фонду ЮНІСЕФ за грант, який отримало наше місто. У комунальному приміщені за адресою проспект Соборний, 65 розпочато ремонтні роботи. Для того, щоби ці роботи завершити, виділяємо додатково ще 1,6 млн грн, аби мати повноцінний молодіжний центр» – сказав він.

Як писалося раніше, у нашій області побудують 4 молодіжні центри й Олександрія виграла даний проєкт на суму 1,1 млн грн. За ці кошти відремонтовано одну кімнату. Також у найближчому часі планується закупити сюди меблі, оргтехніку, набори для дозвілля і провести арт-декорування молодіжного простору.

За кошти з міського бюджету передбачається відремонтувати три кімнати, які знаходяться поруч, санвузол, коридор та провести зовнішні роботи на фасаді будівлі.

Загалом, проєкт, який допоможе розвивати молодіжний рух, відбувається за фінансової підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку та реалізується громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).