QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова підписав Меморандум про співпрацю з Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою

22 червня в малій залі міської ради відбулась зустріч за участю міського голови Сергія Кузьменка, його заступників, керівників структурних підрозділів, голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева, президента Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірини Саєнко та фахівців відповідної установи. На зустріч також були запрошені керівники підприємств різних форм власності.
Метою зустрічі стало підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво між Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою та Олександрійською міською радою.
На початку міський голова Сергій Кузьменко зазначив, що підписання цього документа сьогодні є важливим та актуальним, адже співпраця влади та бізнесу – це одна зі складових успішного розвитку нашої громади.
У свою чергу, профільний заступник міського голови Ірина Чемерис підкреслила, що бюджет напряму залежить від податкових надходжень підприємств, і чим більшими вони будуть, тим якісніші соціальні послуги міська влада зможе забезпечувати для жителів у галузях медицини, освіти та культури.
У ході презентації фахівці торгово-промислової палати познайомили з усім спектром послуг. Це: конференц-сервіс; комплексне просування бізнесу; підтримка зовнішньоекономічної діяльності; переклад, інформаційна підтримка бізнесу; супровід закупівель в системі ProZorro; фінансово-інформаційні послуги; юридичний консалтинг та послуги експертів з проведення експертиз, оцінки майна та цінова інформація.
Після конструктивного діалогу міський голова Сергій Кузьменко разом з президентом Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Іриною Саєнко підписали офіційний меморандум про співпрацю та партнерство.
Також аналогічний документ був підписаний з головою Приютівської ОТГ Андрієм Коломійцевим.