QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко на зв’язку з олександрійцями

8 лютого міський голова Сергій Кузьменко провів прямий телефонний зв’язок із жителями громади.

Здебільшого олександрійці зверталися з метою врегулювання питань у  галузі житлово-комунального господарства.

Питання людей стосувалися нарахування боргів за послуги з водопостачання після встановлення загальнобудинкових лічильників у багатоповерхівках. З цього приводу управлінню ЖКГ дано доручення направити листи до обласної ради та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» для відповідного реагування.

Жителі багатоквартирного будинку звернулися зі скаргою на порушення їхнім  сусідом вимог щодо утримання домашніх тварин у квартирі. Керівнику КП «Муніципальна безпека» дано доручення провести роз’яснювальну роботу із господарем тварин.

Також надійшли звернення з питань освітлення під’їздів будинків, нарахування плати за опалення нежитлових приміщень у багатоповерхівках, ремонту покрівель тощо.

Крім того, звернення людей стосувалися відновлення роботи дитячого садочка №28 у Перемозькому мікрорайоні, який на сьогодні є місцем компактного проживання переселенців. Начальнику управління освіти доручено вивчити питання та розглянути можливість поновлення виховного процесу у закладі.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком: https://olexrada.gov.ua/zhytelyam/citizens_treats/informatsiya-dlya-gromadyan.html.