QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про нагальні потреби громади і зміни до бюджету

На засіданні виконавчого комітету, що відбулося 12 січня, міський голова Сергій Кузьменко зупинився на необхідності вирішення нагальних питань життєдіяльності громади, які потребують виділення коштів.

«Ракетні обстріли по енергетичній інфраструктурі – це не лише проблеми із електрикою у домівках, відсутність води, а інколи й тепла.  Це також багато обладнання, яке виходить з ладу в результаті різких перепадів електроенергії. В міській лікарні, на жаль, вийшов з ладу дороговартісний комп’ютерний томограф, яким ми надавали олександрійцям безкоштовну послугу з обстеження. Він не працює з кінця минулого року. Ми проконсультувалися з виробником, який не розглядає це як гарантійний випадок. Тому потрібно вносити зміни до бюджету, аби придбати нову деталь і полагодити томограф, а олександрійцям – продовжувати надавати медичну послугу», – зазначив Сергій Кузьменко.

Також очільник громади наголосив на необхідності продовжувати поліпшення умов в укриттях. Тож пропонується виділити з місцевого бюджету 600 тисяч гривень, щоб комунальні служби мали можливість наводити лад у об’єктах укриття і робити їх більш комфортними для людей.