QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко про здобутки в галузі освіти

24 червня на початку засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко повідомив присутнім гарну новину: «Випускники і батьки вже почали отримувати результати зовнішнього незалежного оцінювання. Головне, що талановиті діти в нас були, є і будуть, і ми вже знаємо, що є випускники в Олександрії, які отримали по 200 балів. Будемо очікувати результатів з інших предметів».
Також Сергій Кузьменко зазначив, що міська влада працює над тим, аби новий навчальний рік розпочався у гарно підготовлених школах. Уже стартували поточні ремонти, тому міський голова дав доручення профільному заступнику та управлінню освіти контролювати відповідний процес.
«Ми маємо провести ці роботи якісно, вчасно і в повному об’ємі. На найближчій сесії я буду просити депутатів збільшити фінансування на освіту. Ми хочемо додати ще майже 6 мільйонів гривень, у першу чергу, на завершення ремонтів, а також хочемо збудувати спортивний якісний мультифункціональний майданчик на подвір’ї гімназії ім.Т.Г.Шевченка. Як і обіцяли, ми будемо фінансувати оздоровлення наших діток», підкреслив міський голова.
Також Сергій Кузьменко повідомив, що з державного бюджету планується виділити співфінансування на потреби Нової української школи.