QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко провів прямий телефонний зв’язок

9 лютого міський голова Сергій Кузьменко провів черговий прямий телефонний зв’язок із жителями громади.
Звернення, озвучені олександрійцями цього разу, здебільшого стосувалися питань житлово-комунального господарства: ремонту покрівлі багатоквартирного будинку; упорядкування підвального приміщення; поліпшення житлових умов; встановлення водяного лічильника; усунення несправності в системі теплопостачання тощо.
Також громадяни зверталися щодо забезпечення тест-смужками дітей, хворих на цукровий діабет.
Сергій Кузьменко обговорив з жителями проблемні питання та можливості їх врегулювання. По завершенню телефонного зв’язку виконавчим органам і службам будуть дані доручення вивчити звернення громадян, аби у найближчі терміни сприяти їх вирішенню.
Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.
Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком: https://olexrada.gov.ua/category/citizens_treats.
Нагадаємо, що в кінці січня Олександрійська міська рада запустила роботу «гарячої лінії». Номер телефону – (0800) 751-911.
Графік роботи – з 8:00 до 17:00 у будні. У позаробочий час екстрені дзвінки перенаправлятимуться на екстрені служби.