QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Міський голова Сергій Кузьменко зустрівся з представниками благодійного фонду «За Луганщину»

Днями в Олександрії побували представники благодійного фонду «За Луганщину», які привезли продуктові набори для вимушених переселенців. Організацію представляли народний депутат Сергій Козир, заступник голови Фонду Андрій Юзвенко та керівник місцевого осередку Олександр Головков.

Відпочатку з ними поспілкувалися міський голова Сергій Кузьменко та його заступниця Ірина Чемерис. Очільник громади розповів, що сьогодні в Олександрії тимчасовий прихисток знайшло більше, ніж 10 тисяч вимушених переселенців. За весь період повномасштабного вторгнення транзитом в місті побувало понад 30 тисяч українців.

«Із перших днів війни Олександрія стала гуманітарним хабом для великої кількості переселенців. Місто щодня зустрічає, приймає і забезпечує людей всім необхідним. Значну та важливу допомогу в цьому нам надають різні міжнародні організації, благодійні фонди та місцеві волонтери» – сказав очільник громади.

Тож міський голова подякував фонду за їх активність та підтримку вимушених переселенців і додав, що Олександрія, у свою чергу,  і надалі буде виконувати свою гуманітарну роль і підтримуватиме людей у скруті.

Після офіційного візиту до керівництва міста представники БФ «За Луганщину» поспілкувалися з переселенцями, які зареєструвалися на зустріч через фонд, та оговорили їхні нагальні потреби. По завершенню діалогу родини отримали продуктові та гігієнічні набори.

Основний напрямок діяльності благодійного фонду «За Луганщину» – це підтримка жителів сходу України та інших регіонів, які потерпають від жахів війни. Насамперед це: питання логістики, доставки гуманітарної допомоги, надання продуктів і медикаментів. Так, із 24 лютого через цю організацію вже близько 40 тисяч українців отримали продукти харчування, ліки, одяг та засоби гігієни.

Посилання на офіційний сайт фонду – тут.