QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодь навчають ефективному управлінню

3 лютого на базі музейного центру розпочато роботу триденного тренінгу для членів новоствореної молодіжної ради.
Навчання проводять тренери із Луцька Дем’ян Петрик і Анастасія Дем’янчук. Їхня громадська організація «Молодіжна платформа» має чималий досвід у сфері молодіжного самоврядування й об’єднує молодіжних працівників, державних службовців, лідерів молодіжних організацій з метою сталого розвитку молодіжної політики в Україні.
У ході тренінгу присутні дізнаються як приймати рішення в громаді без депутатства, правильно аналізувати місцевий бюджет, вираховувати проблеми своєї території, здійснювати планування роботи і розвиток молодіжної ради, аби її рішення були дієвими та корисними для оточення.
Навчання триватимуть до 5 лютого.
Нагадаємо, наприкінці 2021 року за ініціативи відділу молоді та спорту в Олександрії створено молодіжну раду – консультативно-дорадчий орган, який впливатиме на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі.