QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Молодіжний парламент прозвітував про свою діяльність за 2022 рік

12  січня у малій залі відбулося звітне засідання Молодіжного парламенту про діяльність за 2022 рік.

У заході взяли участь секретар міської ради Вікторія Косяк, начальник відділу молоді та спорту Андрій Ярошевський, його заступниця Віта Горенко, координаторка молодіжного парламенту Інна Кошель та юні депутати.

Звертаючись до присутніх, Вікторія Косяк зазначила: «Сьогодні ми зібралися, щоб проаналізувати досягнення за рік,  визначити проблемні питання, що виникали протягом звітного періоду, а також окреслити пріоритетні напрямки роботи парламенту на 2023 рік. Бажаю вам залишатися такою активною, дієвою молодіжною організацією. Зичу вам у новому році ще більше крутих і потужних проєктів».

Під час зустрічі депутати молодіжного парламенту прозвітували про свою роботу за 2022 рік. Увазі присутніх були представлені проєкти, розроблені депутатами для Олександрійської громади.

Депутати презентували інформаційну кампанію для підлітків про волонтерство, воєнний стан та дії при ньому.

З початку повномасштабного вторгнення юні парламентарі займаються волонтерською роботою. Вони співпрацюють з координаційним центром волонтерів та проводять благодійні акції на підтримку Збройних Сил України.

Юними депутатами втілюється проєкт «SafeRoom». Це кімната психологічного розвантаження, що функціонує для надання психологічної підтримки дорослим і дітям.

Влітку був реалізований проєкт «Гамаковий парк», у рамках якого було створено безкоштовну зону відпочинку із гамаками у сквері біля ЦДЮТ.

Наприкінці року дві команди від молодіжного парламенту потрапили на навчання до Bootcamp UPSHIFT, де розробляли свої ідеї щодо якісної комунікації молоді та сексуального виховання підростаючого покоління. Тепер команди парламентарів очікують фінансування, аби реалізувати відповідні проєкти уже цього року.

Під час зустрічі присутні підбили підсумки роботи за минулий рік, спланували головні завдання і напрямки на новий рік, а також мали можливість поспілкуватися і поділитися напрацюваннями та ідеями.