QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На місці закинутого ринку «Айсберг» пропонується збудувати ЦНАП

Олександрійський міський голова Сергій Кузьменко під час сесії міської ради сьогодні, 2 березня, запропонував на площі Попова на місці закинутого ринку «Айсберг» збудувати сучасний Центр надання адміністративних послуг.

– Ще один пережиток минулого, який залишився у місті, – це так званий ринок «Айсберг». Від слова «ринок» там залишилося мало: іржаві споруди, які точно не є обличчям європейського міста. Функцію ринку він давно вже не виконує, – зазначив міський голова.

Очільник міста наголосив, що хоче з цього приводу порадитися з олександрійцями, щоб місто використовувало цю територію в інтересах усіх містян.

– Все більше й більше надається послуг у Центрі надання адміністративних послуг, що на першому поверсі міської ради. І тих площ, що є, вже не вистачає. Тим паче, що до ЦНАПу з кожним роком передається все більше повноважень. Крім того, запропонована територія знаходиться в великому мікрорайоні. Тому можна побудувати сучасний центр, з’єднати його зі сквером Попова, зробити паркомісця.