QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На площі проводять капітальне чищення зливної мережі

Значна кількість звернень громадян, які приходили на особистий прийом до першого заступника міського голови Юрія Гугленка, стосувалася питань відведення стічних вод і підтоплення приватних осель олександрійців. Тож разом із начальником управління житлово-комунального господарства Михайлом Сулятицьким було відпрацьовано дане питання і залучено підрядну організацію, яка має успішний досвід у проведенні відповідних робіт.
Наразі на площі Соборній працює київська компанія, робітники якої здійснюють очищення стоків та ливневих систем. Відповідна зливова мережа охоплює значну частину міста, а її чищення не проводилося останніх 40 років. До роботи залучена важка спеціальна техніка.
Даний підрядник вже виконував схожі роботи в районі дитячої лікарні, де жителі скаржилися на неодноразові підтоплення приватних дворів та неможливість пройти до закладу медицини. Сьогодні вищеназвана проблема у цьому районі вирішена, після злив вода сходить легко і швидко.
У найближчому часі робітники закінчать гідроочищення зливової мережі цієї частини міста і перейдуть до наступних ливневих систем.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.207323024595666/207322377929064/