QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

На засіданні виконкому були нагороджені ліквідатори аварії на ЧАЕС

17 грудня під час засідання виконавчого комітету Олександрійської міської ради відбулося нагородження з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, що традиційно відзначається українською спільнотою 14 грудня. На початку міський голова Сергій Кузьменко привітав присутніх чорнобильців із цією пам’ятною датою, після чого нагородив ліквідаторів відзнаками Кіровоградської ОДА та Олександрійської міської ради і вручив їм квіти.
Так, Подякою департаменту соціального захисту населення Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороджено: УВАРОВА Володимира Івановича – учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
За активну життєву позицію, участь у суспільно-політичному житті міста, ініціативність, героїзм і мужність та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, грамотами Олександрійської міської ради нагороджено: ВАСЬКОВСЬКУ Наталію Федорівну – ліквідатора І категорії та КУЛІША Володимира Івановича – ліквідатора ІІ категорії.
На знак самовідданості і високого професіоналізму подяками Олександрійського міського голови нагороджено: БІЛУГУ Сергія Анатолійовича – ліквідатора ІІ категорії; КІЗІЛО Валентина Володимировича – ліквідатора І категорії; ПАНЮТУ Віктора Віталійовича – ліквідатора І категорії; ТЕПЛЮК Ніну Петрівну – ліквідатора ІІ категорії та ЧЕРНІХОВСЬКОГО Павла Петровича – ліквідатора І категорії.