QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Насичені будні бібліотек

Минулого тижня працівники Центральної бібліотечної системи продовжили просвітницько-пізнавальну роботу зі своїми читачами та охочими долучитися до творчої діяльності олександрійців. Зокрема, знову проводилися популярні серед містян майстер-класи з розпису літнього одягу і перетворення його на оригінальні дизайнерські речі.
Маленькі вихованці садочків №№ 43 та 28 теж завітали до бібліотек нашої громади, аби познайомитися з відділами дитячої бібліотеки, відвідати чарівну кімнату казок, взяти участь у розвагах та іграх.
Дитячу книгозбірню відвідали і діти з особливими потребами літнього табору ГО «Серце матері». Для малюків було організовано безліч найрізноманітніших заходів, серед яких виготовлення особливих флікерів у вигляді автомобіля. Адже одна із виховних тем була присвячена правилам дорожнього руху. Захід проведено в рамках проєкту «Амбасадори безпеки» за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.
Також минулого тижня до центральної міської бібліотеки для дітей завітали малюки з особливими потребами від ГО «Віра», де мали можливість погратися, взяти участь у конкурсах, під час яких дізналися багато нового, корисного про рослинні вітаміни, овочі і фрукти та про те, чому важливо щодня вживати їх в їжу.
Недільний ранок у бібліотеці-філії № 10 розпочався з незвичного майстер-класу «Мудра сова»: дітки, які відвідують недільну школу при Ставропігійному храмі на честь Різдва Христового УПЦ, прийшли, щоби навчитися розмальовувати звичайні камінці. Таким видом творчості володіє бібліотекар Юлія Волошина, у якої вже ціла колекція такого каміння. Дітлахи, спільно з бібліотекарями, мамами та бабусями намалювали своє креативне Совенятко.
Окрім того, бібліотекарі Олександрійської ЦБС приєдналися до вебінару «Інтерактив в онлайні: сервіси для опитувань і тестувань», що в майбутньому дозволить їм удосконалити свою роботу та поступово залучати якомога більше користувачів бібліотечних послуг.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.227370832590885/227369249257710/